VeckodagÖppettider
MåndagStängt
TisdagStängt
OnsdagStängt
TorsdagStängt
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt
Ring idag

Adress

Tulegatan 23A
172 78 Sundbyberg
SE
Karta över

Normala öppettider

VeckodagÖppettider
MåndagStängt
TisdagStängt
OnsdagStängt
TorsdagStängt
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

AudioNova - DIN HÖRSELSPECIALIST

Välkommen till AudioNova Solna. Vi lyssnar – för att du ska höra.

På AudioNova är vi specialister på din hörsel. Våra skickliga och engagerade audionomer är alltid beredda att lyssna. Med dina individuella behov och önskemål som utgångspunkt löser vi dina problem.

- AudioNovas hörselmottagning i Sundbyberg är auktoriserad av Region Stockholm.
- Hörselhjälpmedel i Sundbyberg kan provas ut ur regionens eller AudioNovas sortiment.
Hörapparater
 • Phonak Audéo™ Paradise

  Phonak Audéo Paradise

  Phonak Audéo™ Paradise är det senaste tillskottet av hörapparater från Phonak – en av världens ledande tillverkare av hörapparater. Och Phonak Audéo™ Paradise är verkligen ett ljudets mirakel som låter dig uppleva vår världs alla fantastiska ljud. Paradise låter dig också välja uppladdningsbara modeller så att du undviker besväret med engångsbatterier.
 • Phonak Audéo™ Marvel

  Phonak AudéoTM Marvel

  Phonak Audéo™ Marvel är designad för att kunna anslutas till alla elektroniska produkter som vi använder i vardagen och ljudet överförs tydligt och detaljerat. Marvels hörapparater har direktanslutning till iOS och Android-smartphone eller andra telefoner med Bluetooth® vilket är unikt vid jämförelse med andra hörapparater på marknaden.
 • Batterier för hörapparater

  Batterier för hörapparater

  Hörapparater är tekniska underverk och kräver en del energi, men med dagens moderna hörapparater behöver du inte byta batterier varje dag. Det finns även uppladdningsbara hörapparater som du snabbt och enkelt laddar upp på ca 3 timmar.
Hörapparater – varumärken
 • Phonak Logo

  Phonak hörapparater

  Moderna hörsystem, naturliga hörupplevelser som skapar ny livskvalitet: Det står Phonak för, ett varumärke i Sonova-gruppen. Phonak arbetar tätt tillsammans med hörselspecialister och internationella universitet med utvecklingen av framtidsinriktade och innovativa hörselhjälpmedel för både barn och vuxna.
 • Unitron logo

  Unitron hörapparater

  Sedan 1964 arbetar den kanadensiska tillverkaren Unitron med att kombinera naturlig hörsel och talförståelse utan kompromisser med hjälp av moderna hörsystem. Företaget ingår i Sonova-gruppen och övertygar med den senaste tekniken och märkeskvaliteten – till ett rättvist pris.

Omdömen av AudioNova Solna

Senaste recensioner

AudioNova mottagningar nära dig